Velvet Stick Essence

Een lipstick in potlood vorm, met een geweldig pigment. Hier heb ik het over de velvet stick van Essence die nu te koop zijn in de drogist. Benieuwd wat ik van deze stick vind? Lees dan verder.

IMG_1921

In het assortiment van Essence zijn vijf kleuren van de Velvet Stick lijn te vinden en vijf kleuren van de Glossy Stick. De kleur die ik mee nam om te reviewen is kleur 02 Peony Star Velvet Stick. Het is een matte lip colour in een nude kleur en voor (bijna) iedereen geschikt. De kleuren van de Velvet Stick en de Glossy Stick zijn te vinden in roze/rood tinten. Ook zijn beide verpakkingen identiek aan elkaar, het enige verschil is dat de ‘Velvet Stick’ in matte letters is geschreven en bij de Glossy Stick is dit in glanzende letters geschreven.

Over de Essence Velvet Stick Matt Lip Colour

Go matt! De Velvet Sticks bieden een mat-zijden resultaat. Een zachte textuur en hoge dekking samen in een praktisch mini-formaat en dankzij de grote tip makkelijk en snel aan te brengen. Je hebt keuze uit subtiele en intense kleuren.

Over de Essence Glossy Stick Lip Colour

Go glossy! De glossy sticks zorgen voor een glanzende finish. Een zachte textuur en hoge dekking samen in een praktisch mini-formaat en dankzij de grote tip makkelijk en snel aan te brengen. Je hebt keuze uit subtiele en intense kleuren.

IMG_1910

Ik heb deze kleur uitgebreid getest, door middel van een eet en drink test en ik heb een swatch gemaakt op mijn hand om te kijken of de kleur hetzelfde overkwam op de swatch als op de lippen. Dit was zeker het geval en daarom nam ik deze kleur ook graag mee.

IMG_1922
Tijdens het swatchen viel mij op dat deze stick verbazingwekkend veel pigment heeft voor het zachte prijsje van €1,99. Ook het aanbrengen van de stick gaat erg makkelijk op de lippen. Wel moet ik erbij zeggen dat je deze stick moet slijpen in plaats van dat je deze stick kan draaien waarna er meer product uit komt. Het bijwerken van deze prachtige lipstick is helaas wel vaak nodig, na bijvoorbeeld een boterham is het nog maar heel lichtjes zichtbaar. Maar voor de prijs/kwaliteit verhouding kan ik hier niets negatiefs over zeggen.

IMG_1943

Zelf ben ik nog niet zo ver dat ik deze stick al moet slijpen want het gebruikt hiervan vind ik erg zuinig. De kleur vind ik zelf echt prachtig, een ‘your lips but better‘ kleurtje. En deze stick draag ik dan ook graag naar school of een speciale gelegenheid.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.