Capitola horloge + kortingscode | Blogmas 4

Afgelopen maand werd ik benaderd door Capitola Watches of ik een mooi horloge wilde kopen met een bepaalde korting en ik kreeg in ruil voor een mooie foto op Instagram ook nog eens een kortingscode voor jullie! Hier ging ik natuurlijk meteen mee akkoord, want een horloge voor mijzelf een mooie kortingscode voor jullie is natuurlijk een win-win situatie. Aan het eind van mijn artikel zal ik de kortingscode plaatsen die ik voor jullie heb weten te krijgen. Lees je mee?

Capitola Watches
Zoals ik in mijn eerste artikel over de horloges van Capitola Watches al beschreef, komt het merk zelf uit Madrid, Spanje. Het merk Capitola wordt op Instagram een steeds groter account, maar ook zorg dit merk voor meer naamsbekendheid door middel van samenwerkingen met Instagrammers. Je hoeft hiervoor zeker geen groot Instagram account te hebben om benaderd te worden door Capitola, zo heeft mijn Instagram account voor mijn blog ook maar rond de 40 volgers. Als je foto’s maakt waar Capitola interesse in heeft ben je eigenlijk al binnen. Ik ben benaderd in het Engels, wat erg fijn is omdat ik nog niet heel veel Spaanse woorden ken. Ook is de gehele samenwerking in het Engels verlopen en mocht ik aan het eind, na de bestelling ook een kortingscode voor jullie maken zodat ik jullie 15% korting kan geven op een horloge van Capitola Watches. Voor meer informatie over de verzending wijs ik je graag door naar mijn vorige artikel, hierin ga ik namelijk heel diep in op de verzending.

Silver Grey
Ik koos voor het model ‘Silver Grey‘ van de Velvet lijn, in deze lijn zijn namelijk alle bandjes gemaakt van een velvet stofje. Ook hebben ze de gehele website opgedeeld in verschillende lijnen, zo kun je gaan voor een horloge met een glimmend bandje, een leren bandje, een velvet bandje en een mash bandje. Op het uurwerk zat een sticker die het glas beschermde, wat ik ook een positief punt vond waardoor het glas in perfecte staat bij mij werd geleverd. Het horloge is niet enorm groot wat ik juist heel fijn vind, ik heb namelijk niet de grootste polsen en ik vond het vorige horloge die ik ontving aan de grotere kant. Ook heeft dit horloge drie jaar garantie en is deze beschermt tegen spatwater. Ideaal voor deze tijd van het jaar waarin de regen, helaas, steeds meer langs komt waaien. Het goedkoopste horloge die op de website te vinden is begint bij €49,00, ook het horloge die ik heb gekozen had deze prijs.

Kortingscode
Door middel van deze samenwerking heb ik nog een mooie kortingscode voor jullie. Ik mag namelijk, zoals ik al eerder vertelde, jullie 15% korting geven op alle horloges op de website van Capitola Watches. De kortingscode die jullie hiervoor kunnen gebruiken is LOUANNE15. In deze tijd van het jaar is een korting natuurlijk ideaal, omdat de Sinterklaas en Kerst inkopen duurder kunnen uitvallen dan je in eerste instantie zult denken. Dus ben je nog op zoek naar een betaalbaar horloge voor de Kerstdagen, grijp dan zeker nu je kans!

 

Dit artikel is in samenwerking met Capitola Watches

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.