Leo Mazzotti | Blogmas 18

De armbanden van Leo Mazzotti waren eerst bij mij nog niet bekend, tot ik een privé bericht via Instagram kreeg van dit bedrijf. Ik kocht twee armbanden gemaakt van echt leer en ik kan je alvast verklappen dat ik er super blij mee ben. Zo is de kwaliteit echt heel goed en vind ik dit ook zeker een statement accessoire om te dragen met de komende feestdagen. Welke armbanden ik precies koos en hoe duur de armbanden zijn lees je in dit artikel.

Leo Mazzotti
Leo Mazzotti is een merk dat is opgezet door iemand die eind 2016, tijdens een trip naar Italië, een man ontmoette genaamd Leo Mazzotti. Deze man symboliseerde de Italiaanse stijl en droeg een zwarte geknoopte armband dat hij zelf had gemaakt. Terug in Geneva (Zwitserland) hebben ze zelf het merk ‘Leo Mazzotti’ opgericht na inspiratie van de armband die Leo Mazzotti hemzelf droeg. 

“Beauty can be found in simplicity.”

Deze quote representeert Leo Mazzotti’s gedachte. Hun missie is namelijk om horloges en sieraden te maken van minimalisme en chique symboliseert. 

Ibiza Petite & Madrid Petite
Ik koos twee armbanden met de welbekende knoop, waardoor Leo Mazzotti is opgericht. De armbanden zijn in vele kleuren te vinden en ook in verschillende materialen. Denk aan stof, maar ook aan leer. Zelf ging ik voor twee armbanden gemaakt van leer in een witte en grijze kleur, omdat deze twee kleuren overal bij gecombineerd kunnen worden. De witte armband heet Ibize Petite en de grijze armband heet Madrid Petite. Beide armbanden worden verkocht voor €36,00 per stuk exclusief verzendkosten. Na de armbanden te hebben besteld kreeg ik de armbanden na ongeveer 8 werkdagen binnen, best een lange tijd maar op de website wordt aangegeven dat de verzending 2-3 weken kan duren.

 

Dit artikel is in samenwerking met Leo Mazzotti

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.