Visitekaartjes en A-6 kaarten

Al een tijd liep ik met het idee rond dat ik graag een visitekaartje voor mijn blog wilde ontwerpen. Dit proces van ontwerpen heb ik dan ook vaak meegemaakt maar ik was telkens niet tevreden. Toen Vistaprint een hele goede aanbieding had heb ik dan toch mijn slag geslagen met enorme kortingen.

Eerst begon het proces van een ontwerp kiezen, wilde ik een simpel ontwerp met veel zwart en grijs tinten of wilde ik voor een vrolijk en kleurrijk ontwerp kiezen? Ik zette eerst alle ontwerpen die ik mooi vond in mijn favorieten om hieruit na het selecteren van mooie ontwerpen een visitekaartje uit te kunnen kiezen.

Uiteindelijk trok het ontwerp met bladeren mijn blik en ik begon met het spelen van alle tekst die ik erin wilde verwerken. Ik begon met het ontwerp van de voorkant, waar nu alleen Louanne.nl op staat. Ik wilde de voorkant namelijk simpel houden, net zoals de rest van het kaartje. De achterkant kreeg mijn e-mail adres, web adres en mijn twee social media kanalen met het logo van het social media kanaal.

Na het maken van de visitekaartjes kwam bij het winkelmandje ook nog de mogelijkheid om A6 kaarten te bestellen in dezelfde stijl van het visitekaartje. Ik besloot ook dit te bestellen omdat dat ideale kaartjes zijn om bij bijvoorbeeld een win-actie te geven. Op het A6 kaartje heb ik besloten heel veel witruimte te houden waar ik een persoonlijke boodschap op kan schrijven die bij het moment past. Verder heb ik alleen mijn naam en het web adres erbij gezet.

Ik vind de uiteindelijke visitekaartjes en A6-kaarten heel mooi geworden en de service van Vistaprint vond ik ook erg fijn. De hele bestelling was in ongeveer één week in huis terwijl er bij het bestellen stond dat de levering twee weken kon duren. Ook vind ik de kwaliteit van de visitekaartjes en de A6-kaarten erg stevig en er professioneel uitzien.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *