Mijn go-to vakantie aanraders

Op het moment dat dit artikel online komt kom ik alweer bijna terug uit Mallorca waar ik heen ben geweest met een hele goede vriendin van mij. Natuurlijk heb ik een aantal dingen gekocht die ik uiteindelijk echt ideaal vind om mee te nemen op vakantie. Deze producten wil ik natuurlijk ook heel graag met jullie delen omdat ik hoop dat jullie deze producten net zo fijn zullen vinden als ik deze vind. Kijk snel verder!

Hamamdoek | Hamamonline.nl

Voor mijn vakantie heb ik gekozen om een hamamdoek mee te nemen in plaats van een normale handdoek. Een hamamdoek droogt namelijk een stuk sneller dan een normale handdoek en ik vind deze hamamdoek nog mooier dan een normale handdoek ook. Ik heb deze hamamdoek gekocht via Bol.com voor €24,95.

Sieradenetui | H&M

Dit sieradenetui kwam ik tegen via de app van H&M en leek me ideaal om mijn sieraden in mee te nemen op vakantie. Vaak als je sieraden meeneemt raken deze toch kwijt in je grote toilettas. Ik heb deze sieradenetui gekocht voor €12,99 via de app van de H&M.

Packing cubes | AliExpress

Deze packingcubes heb ik al een tijdje geleden gekocht via AliExpress, deze set bevat 3 van de cubes die je linksboven ziet in drie verschillende grootes. Ook heb ik drie van de ‘tasjes’ die je rechtsonder ziet. Ook in drie verschillende grootes. Deze packing cubes heb ik voor het eerst in gebruik nu ik naar Mallorca ga en het bevalt me heel goed. Deze packing cubes heb ik via AliExpress besteld voor €5,77.

Strooien tas| H&M

Al een tijdje zocht ik een makkelijke tas om mee te nemen naar het strand. Toen ik deze tas tegen kwam op de app van de H&M was ik meteen verliefd. De schelpen die erop staan en natuurlijk het materiaal waarvan deze tas is gemaakt. Aan de binnenzijde van deze tas zit nog een extra vak (zonder rits) en dan het grote vak zelf. Ik heb deze strooien tas gekocht voor €14,99 via de app van de H&M.

Fanny pack | AliExpress

Deze fanny pack kwam ik tegen via AliExpress en moest ik direct hebben door het printje en het formaat. Ik vind deze fanny pack ideaal omdat deze ook een makkelijke kleur heeft dat je overal mee kan combineren. Deze fanny pack kocht ik voor €7,86 op AliExpress en heeft er ongeveer twee weken over gedaan om binnen te komen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.