Alle Games

Animal Crossing 2.0

19/05/2021

Al eerder verscheen er een artikel over Animal Crossing, een spel waar heel Nederland nu wel van heeft gehoord. Dit spel werd ruim een jaar geleden een enorme hype toen we met z’n alle ineens thuis moesten blijven. Begin dit jaar deelde ik mijn eiland die bijna af was, maar sinds die tijd heb ik de keuze gemaakt mijn eiland volledig plat te gooien en alles opnieuw op te bouwen. Nu kan ik wel eindelijk zeggen dat mijn eiland, Sunset, af is en volledig naar mijn smaak.

Maar natuurlijk weten we nooit hoelang het duurt voordat ik mijn eiland wéér volledig ga plat gooien en alles opnieuw op ga bouwen. Want als je eiland eenmaal volledig af is, is het natuurlijk geen uitdaging meer om het spel te spelen. Omdat mijn eiland nu volledig naar mijn smaak is, heb ik nog wel één taak. En dat is het aanpassen van mijn bewoners, net zo lang ik ook volledig tevreden ben met mijn bewoners. Daarna denk ik dat het spel vooral stof zal vangen in onze kast en ik het nog maar weinig ga spelen.

Als eerste begin ik met één van mijn lievelingsplekken op mijn eiland, namelijk de kampeerplek. Deze plek heb ik voor een groot gedeelte afgesloten door middel van diverse kliffen, achter de kampeerplek ligt het gemeentehuis en aan de rechterzijde ligt het vliegveld. Ik heb ervoor gekozen om de kampeerplek aan het strand te plaatsen zodat het strand ook bij de kampeerplek wordt getrokken.

Als tweede ligt ik mijn museum uit, een plek die omringt is door kliffen. Als je richting het museum loopt, loop je eerst over een brug, waarna je een pad volgt omringt door kliffen en bloemen. Er zijn veel bomen geplaatst om zo een natuurgevoel te ervaren. Er zijn diverse decoratiestukken geplaatst maar niet te veel en geen decoratie die niet bij het museum passen. Achter het museum ligt de zee.

Dan het strand waar Redd af en toe zijn boot aanlegt. Een plek waar je komt door over een brug heen te lopen, langs het water en aan beide kanten kliffen. Zo kom je uit bij mijn ‘geheime’ strand. Dit strand heb ik gedecoreerd met spullen die passen bij Redd, zo heb ik ook één palmboom geplaatst en ongebloemde bloemen.

En als laatste het huis van Molly, één van mijn favoriete bewoners op mijn eiland. En zo ook de enige eend die nooit meer van mijn eiland verhuisd. Dit huis heb ik geplaatst omringt door bomen en diverse witte bloemen, zoals ook op de rest van mijn eiland te zien is. Ik heb haar huis geplaatst bij het water en achter het huis van Molly heb ik een klif geplaatst met decoratie, bomen en natuurlijk de terugkerende bloemen.

Designs:
Plas water > MA-3271-3867-8667
Houten planken > MA-6352-6078-6250
Wanted: Redd > MA-1049-0140-3335
Stenen pad > MA-1161-9192-7535
Grijze stenen cirkel > MA-5116-9644-5826
Bruine stenen cirkel > MA-5979-3410-0997

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.