Alle Persoonlijk

Bucketlist voor 2021

30/12/2020

Aangezien we over minder dan twee dagen het nieuwe jaar in gaan, vond ik het tijd om een lijstje met vijf dingen op te schrijven die op mijn ‘bucketlist’ staan. Dingen die ik graag de komende tijd wil gaan aanpakken en vooral dingen die haalbaar zijn in de komende maanden, wat ik ook alleen kan uitvoeren. Want mede door de lock-down kunnen én mogen we geen onnodige winkels in en is het advies om zo veel mogelijk thuis te blijven.

» Verder gaan met de opleiding Criminologie
Maart 2020 ben ik begonnen met een thuisstudie, namelijk Criminologie. Een super interessante studie waar ik eigenlijk veel te weinig moeite in heb gestopt. Wel wil ik graag voor het einde van maart mijn diploma hiervoor in ontvangst nemen. Anders is het zonde van mijn geld geweest om aan deze studie te zijn begonnen.

» Minimaal twee artikelen plaatsen in januari
Midden december hebben we allemaal te horen gekregen dat Nederland in lock-down zou gaan voor ongeveer vijf weken. Hierdoor ben ik tijdelijk zonder werk komen te zitten, waardoor ik ruim tijd over had om aan mijn website te besteden. Hierdoor wil ik dan ook mijn vrije tijd gaan gebruiken om in januari twee artikelen per week te gaan plaatsen. Op welke dagen deze twee artikelen online gaan komen is nog niet helemaal zeker.

» Mijn website een make-over geven
Al een langere tijd zat ik er over na te denken om mijn website een make-over te geven. Een ander thema, lichtere foto’s en meer aandacht op mijn artikelen. Voordat deze bucketlist online is gekomen heb ik al de stap gezet om mijn website aan te passen, ik heb namelijk op vrijdag 18 december 2020 mijn gehele website veranderd. Nu ben ik volledig tevreden met hoe mijn website eruit ziet en vind ik deze ook een stuk ‘volwassener’ ogen dan hiervoor.

» In 2021 mijn website inschrijven bij de KVK
In dit jaar heb ik mijn website weer helemaal herontdekt, hiervoor had ik mijn website nog alleen als een blog en was ik de gehele motivatie hiervoor verloren. In 2020 had ik besloten mijn blog in te ruilen voor een website met artikelen en mijn portfolio. Om het schrijven van de artikelen achter me te laten vond ik nog te vroeg, ik vind het nog veel te lekker om heerlijk van mij af te schrijven en dit met mijn lezers te delen. Mocht ik in het komende jaar, 2021, nog steeds de volledige motivatie hebben om mijn website bij te houden, wil ik de stap nemen om mij in te schrijven bij de KVK.

» Fotografie weer gaan oppakken
Jaren geleden heb ik voor mijn verjaardag het mooiste cadeau gekregen dat ik mij kon wensen, namelijk een spiegelreflexcamera. Een camera die ik op dat moment naar elke vakantie bestemming, bos en andere gelegenheden mee nam om “plaatjes” te schieten. Iets wat ik op dit moment veel te weinig doe, maar wat ik stiekem wel heel erg graag wil doen. Daardoor gebruik ik mijn camera op dit moment alleen om foto’s van onze twee katten te maken of voor foto’s die ik op mijn website gebruik. In 2021 wil ik graag meer naar buiten, bijvoorbeeld de natuur in, om mooie foto’s te maken.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.