Alle Persoonlijk

Dankbaar voor de zwangerschap

12/10/2022

In dit artikel zet ik mijn dankbaarheid voor deze zwangerschap centraal. Het feit dat een kindje ons zo snel is gegund zonder enige tegenslagen en dat mijn vriend en ik over een paar weekjes ons zoontje in onze armen mogen slaan. Dat we onszelf ouders mogen noemen en voor dit prachtige wondertje mogen gaan zorgen. Natuurlijk vinden we het enorm spannend en weten we denk ik nog niet wat ons precies te wachten staat, maar we hebben er onwijs veel zin in en kunnen niet meer wachten om ons kindje te ontmoeten.

Dankbaar voor… het feit dat een kindje ons zo snel is gegund. Binnen twee/drie maanden na het stoppen van de pil hadden wij namelijk een positieve test in onze handen.

Dankbaar voor… een gezonde zwangerschap. Over het algemeen heb ik de standaard kwaaltjes maar groeit onze mini super goed volgens de curven en is ons kindje kerngezond.

Dankbaar voor… weinig tot geen kwaaltjes. Natuurlijk heb ik wel last van de standaard kwaaltjes zoals rugpijn en bandenpijn, maar verder mag ik absoluut niet klagen.

Dankbaar voor… het kunnen bieden van een stabiele basis. Mijn vriend en ik hebben beide namelijk een prima/goed betaalde baan waardoor wij elke maand een vast inkomen hebben. Ook zijn mijn vriend en ik nog steeds dol op elkaar waardoor wij ons kindje in een liefdevol gezin kunnen laten opgroeien.

Dankbaar voor… enorm lieve en betrokken (schoon)ouders. Mijn moeder en mijn schoonouders zijn enorm betrokken bij deze zwangerschap en kunnen bijna niet meer wachten tot zij oma/opa gaan worden. Ze willen ons steunen en helpen in alles waar zij kunnen en oppassen wanneer nodig.

En als laatste ben ik dankbaar voor… het feit dat ons kind de beste vader ooit krijgt. Natuurlijk zegt elke moeder dat over zijn/haar partner, maar ik meen het ook echt. Mijn vriend is nu al zo betrokken bij deze zwangerschap en ik kan niet wachten tot hij onze kleine man in zijn armen sluit. Ik denk dat dat ook wel een prachtig moment gaat zijn voor ons beiden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.