Alle Persoonlijk

Doelen en voornemens voor 2021

21/01/2021

Normaal doe ik niet aan goede voornemens en doelen voor het nieuwe jaar opstellen. Maar omdat ik 2020 wel als één grote levensles heb gezien, ga ik de uitdaging met mijzelf aan en heb ik een aantal doelen/voornemens opgeschreven voor mijzelf. Puur om te kijken welke doelen of voornemens ik aan het eind van dit jaar kan afstrepen.

» Een van mijn mooiste herinneringen aan dit jaar is dat ik ben gaan samenwonen met mijn grote liefde. Natuurlijk hoop ik dat 2021 voor ons het jaar is dat wij nog steeds mogen samenwonen en dat wij al stiekem wat geld aan het opzij leggen zijn voor een koopwoning. Dit is geen doel of voornemen, maar vooral een grote droom.

» Om terug te komen op het samenwonen, ik zou graag in 2021 onze woning volledig naar onze willen maken. Oude meubels en meubels die we eigenlijk niet vinden eruit en nieuwe meubels erin. Meubels die we ook met alle liefde mee zouden willen nemen naar een koopwoning. Stiekem hebben we hierin al een hele stap genomen, zo hebben wij net voor het nieuwe jaar een nieuwe (volwassen) bank gekocht en kwam er naast de bank ook een nieuwe salontafel onze woning in.

» Een van de grootste doelen voor dit jaar is wel het sporten weer oppakken. Ik ben nu trouwe sponsor van de sportschool en het liefst ga ik, zodra het weer mag en kan, weer volop de sportschool in. Wel moet ik goed gaan kijken hoe ik dit wil gaan combineren met mijn nieuwe baan, een baan waarin ik +- 40 uur per week zal maken. Iets wat ik niet meer gewend ben na een baan waarin ik maar +- 25 uur maakte.

» Ik wil onze voorraadkast helemaal onder handen nemen, alles uitzoeken. Wat willen we houden en wat kan er weg. Zo hebben we bijvoorbeeld beide theeglazen meegenomen uit onze uitzet, maar gebruiken we alleen die van mij. Die van mijn vriend staan al ruim een half jaar stof te vangen in de voorraadkast. Ook wil ik het praktischer gaan inrichten, zo hebben we nu teveel loze ruimte waar we wel iets mee kúnnen doen, als we het maar goed aanpakken.

» Verder heb ik nog een aantal kleine maar niet bepaald concrete doelen, zo wil ik meer boeken gaan lezen. Ik heb nu namelijk genoeg leesstof verzameld waar ik het hele jaar mee zou kunnen vullen.
Vaker artikelen schrijven voor mijn website en hier eigen gemaakte foto’s aan toevoegen.
Daardoor ook mijn fotografie weer oppakken, mijn camera vangt teveel stof en dat vind ik enorm zonde.
Minimaal 5 km per dag wandelen, we moeten ergens beginnen toch?
€5000 willen sparen.
Oh en ik zou heel graag meer willen koken uit kookboeken ipv elke keer terug te vallen op de Knorr pakketten.

Ondanks dat ik een hoop goede voornemens en doelen heb beschreven, is het elk jaar maar de vraag hoeveel ik aan het einde van dit jaar kan afvinken. Maar toch is het fijn om dit lijstje achter de hand te kunnen houden.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.