Alle Games

Favoriete Animal Crossing eilandplekjes

28/01/2021

Animal Crossing, een spel waar heel Nederland denk ik wel van heeft gehoord. Toen COVID-19 in het land kwam en ik werkloos thuis kwam te zitten verveelde ik me enorm. Totdat mijn vriend met het geniale idee kwam om een Nintendo Switch aan te schaffen en ik schafte Animal Crossing aan. Nu, ruim een half jaar verder, kan ik zeggen dat mijn eiland steeds meer af begint te voelen en deel ik graag mijn favoriete delen van mijn eiland, Sunset, op mijn website.

Animal Crossing is namelijk een spel waarbij je naar een onbewoond eiland reist, eenmaal op dit eiland aangekomen jouw taak om dit hele eiland weer bewoond te maken en op de kaart te zetten. Hoe meer je het spel speelt, hoe meer dingen je kan. Zo begin je met een eiland met nul sterren, behaal je drie sterren, kan je het hele eiland naar jouw smaak maken. Denk hierbij aan het maken én weghalen van kliffen en rivieren. Animal Crossing is o.a. bij Bol.com te koop. Je moet het geld er wel voor uit willen geven, want dit spel schommelt kwa prijs vaak rond de €50. Maar de meeste spellen voor de Nintendo Switch zijn helaas niet goedkoop.

De ‘stijl’ van mijn eiland Sunset, is cottagecore, een term die in de Animal Crossing wereld erg bekend is. Veel mensen maken namelijk met deze stijl hun eiland. Cottagecore staat voor het boeren- en platteland leven, iets wat ik erg passend vond voor een onbewoond eiland. Ik heb deze stijl vooral kenbaar gemaakt aan de hoeveelheid bomen en bloemen die ik over mijn hele eiland heb verspreid. In alle foto’s die ik ga delen is een bepaald pad gebruikt, ook wel een design genoemd. Helaas heb ik de designcode niet opgeslagen, dus kan ik deze ook niet in dit artikel vermelden.

Één van de leukste plekken van mijn eiland vind ik toch wel mijn kampeerplek. Een simpel design, veel gebruik van bloemen en bomen en water aan de onderzijde. Ook heb ik mijn kampeerplek op een klif gebouwd, zodat deze boven alle andere plekjes uitsteekt. Wel is het een hele klim naar deze plek vanaf mijn eigen geplaatste huis. Maar dat heb ik er voor over als ik langs alle mooie plekken komt die mijn eiland nu al te bieden heeft.

Nog één gedeelte waar ik erg trots op ben, namelijk mijn museum plek. Een terugkomend design is het pad, de bladeren en de hoeveelheid bomen en bloemen. Dit heb ik doorgetrokken over mijn gehele eiland. Wel moet ik bekennen dat ik dit design heb afgeleid uit een Youtube video van iemand, maar naar mijn eigen idee heb aangepast. Ook kun je via het pad tussen de twee kliffen door, naar één van mijn bewoners. Ik heb dit huis zo neergezet dat je er alleen maar kan komen via dat ‘geheime’ pad, een extra twist aan mijn eiland vond ik zo. Verder heb ik het design rondom het museum vrij simpel gehouden, zo heb ik alleen een fossiel en wereldbol geplaatst.

En als laatste één van mijn eerste plekjes van mijn hele eiland. Hier woont namelijk Cube, de favoriete bewoner van mijn vriend. Cube is een pinguïn die hij vanaf het begin al helemaal geweldig vind, daarom heb ik deze bewoner zijn eigen soort van eilandje gegeven. Aan de achterzijde grenst dit stukje land nog wel aan een klif, maar aan alle andere drie kanten zit water. Je kan alleen bij het huis van Cube komen door middel van een brug. Het leukste aan dit gedeelte vind ik vooral de combinatie van de bomen en bloemen, zoals ik al bij alle foto’s heb gezegd. Maar hier heb ik ook subtiel gebruik gemaakt van meubels, meubels die ik erg passend vond bij Cube.

Designs:
Stenen rondje > MA-3995-5109-8233
Plas water > MA-3271-3867-8667
Boomstam > MA-6647-9230-4716
Houten planken > MA-6436-1329-4900

Het linkje naar Bol.com is een affiliate link, wat betekent dat ik een klein percentage krijg als je iets via die link koopt. Voor jou verandert er niets; jij betaalt er hetzelfde bedrag voor als altijd.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.