Alle Persoonlijk

Ik begon met het maken van een fotoboek

16/06/2021

De reden dat ik begon met het maken van een fotoboek is eigenlijk dat ik het zonde vind om zoveel herinneringen op mijn mobiel te hebben staan, maar hier geen moment meer naar omkijk. Hierom wilde ik graag een fotoboek starten om hier doorheen te kunnen bladeren als ik herinneringen wil ophalen of om gewoon te kijken naar de afgelopen tijd. Deze herinneringen worden hierdoor tastbaar en hoe heerlijk is het om later door je fotoboeken te bladeren.

Als eerste kocht ik een fotoalbum bij de HEMA, want zonder een fotoalbum kon ik ook niet beginnen van het maken van mijn fotoboek. Dit fotoalbum heeft wel eventjes in mijn kast gelegen want ik wilde eerst alle foto’s uitzoeken die ik in het fotoboek wilde gebruiken. Ik maakte hiervoor een nieuw album aan op mijn telefoon en voegde hier alle foto’s aan toe die ik in het fotoboek wilde gaan gebruiken. Vooral foto’s van onze twee katten kwamen in dit album terecht en andere mooie herinneringen die ik samen met mijn vriend heb meegemaakt.

Hierna volgde al snel het laten afdrukken van deze foto’s, dit deed ik bij de HEMA en hier kocht ik ook gelijk de fotolijm. De labelmaker voor het maken van de datums, had ik gelukkig al in huis en komt ook bij de HEMA vandaan. Ik koos voor een grijs label zodat deze bij elke foto mooi tot zijn recht zou komen en niet zo hard zou ogen zoals een zwart label. Ik twijfel nog wel heel erg of ik bij elke bladzijde een stukje wil schrijven wat bij die bepaalde herinnering past.

Hieronder zie je twee pagina’s uit het fotoboek uit 2021. Deze herinneringen zijn dus nog niet heel erg oud aangezien de linkerbladzijde twee foto’s van onze katten bevat die zijn gemaakt op 24 maart. Op de rechterzijde, onder het folie, zijn twee foto’s te zien van sushi die we hadden besteld aangezien ik een nieuwe baan heb! Deze foto’s zijn gemaakt op 5 mei, wat betekend dat er geen foto’s van april in het fotoboek zitten. Hopelijk kan ik dit fotoboek volledig vullen met allerlei herinneringen die ik samen met mijn vriend heb gemaakt waar wij later met onze kinderen misschien wel samen doorheen kunnen bladeren.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.