Alle Interieur

Ik gaf onze logeerkamer een make-over

05/05/2021

Misschien ben ik de enige die het heerlijk vind, om op Youtube eindeloos te kijken naar diverse mensen die hun kamers opruimen en deze een make-over geven. Hierdoor wilde ik onze logeerkamer ook een make-over geven. Ik en mijn vriend waren niet volledig tevreden over deze kamer en besloten hier wat aan te gaan doen. We veranderde het een en ander en ik heb hier een artikel over geschreven.

Als je onze logeerkamer eerst zag, zou je je vast afvragen waarom ik deze kamer een make-over wilde geven. Eigenlijk had dit twee grote redenen, namelijk dat wij in deze kamer een tweepersoonsbed hadden staan en dat hier een kast stond waar ik op uit was gekeken. Om te beginnen wilde ik het tweepersoonsbed inruilen voor een eenpersoonsbed omdat we bijna nooit een logé hebben en mocht dit zo af en toe voorkomen is het altijd maar één persoon. Ook nam dit bed veel te veel ruimte in beslag. Ten tweede stond hier een grote kallax kast van de Ikea, deze had ik al ruim drie jaar en was ik wel op uitgekeken.

Daarom ging de grote kallax kast op Marktplaats en maakte deze plaats voor een kleinere ladekast, ging het tweepersoonsbed naar onze berging en kwam hier een eenpersoonsbed voor in de plaats. Ook verhuisde we het bureau van onze slaapkamer naar de logeerkamer zodat deze logeerkamer nog een functie zou krijgen, namelijk als “kantoor”.

De kast die ik heb uitgekozen voor onze logeerkamer (en stiekem ook voor onze eigen slaapkamer) was de KULLEN ladekast. Deze past mooi in de ruimte die wij hebben en heeft een mooie prijs, namelijk €79,95. Het bed die ik koos voor deze ruimte is eigenlijk het goedkoopste bed die ik kon vinden op de website van Ikea, namelijk het NEIDEN bedframe, voor een kleine prijs van €29,95. Ik wilde ook graag een mooie plank aan de muur hangen waarop ik een paar mooie spullen kon neerzetten en dat zou de muur breken waar de ladekast ook zou komen te staan. Ik koos hiervoor, voor de LACK wandplank, voor €9,99.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.