Over mij

Mijn naam is Louanne Overmans, 25 jaar oud en eigenaresse van Louanne.nl. Als klein meisje eiste ik altijd de laptop of mobiel van mijn vader op, om hier te beginnen aan allerlei fictieve verhalen. Deze verhalen kregen alleen nooit een einde omdat ik deze verhalen alleen schreef als we aan het reizen waren. Daarom besloot ik in 2014 een eigen blog te beginnen (toen nog leven met Louanne) om hier mijn lange, vaak nooit afgemaakte, verhalen in te ruilen voor artikelen. Begin 2020 heb ik de inhoud van alleen een blog ingeruild voor mijn huidige website, een combinatie van artikelen en mijn portfolio.

Ik heb diverse opleidingen en cursussen gevolgd. In 2018 ben ik namelijk afgestudeerd als Grafisch Vormgever aan het MBO Rijn IJssel te Arnhem en begin 2020 heb ik mijn cursus voor Interieurstylist afgerond via NHBO. Op het moment werk ik full-time en probeer ik erachter te komen hoe mijn ultieme droombaan eruit ziet.

Mochten er nog vragen zijn of wil je contact met me opnemen, dan verwijs ik je graag door naar de contact pagina.

4 Comments

 • Reply Chantal Baboe- Geerlings 02/09/2016 at 07:34

  Hey Louanne,

  Jouw moeder tipte mij trots om jouw blog te bekijken. Wat kun je ontzettend leuk schrijven! Heel gaaf om te lezen & te kijken. Knap dat je dit zelf opgezet hebt! Heb je dit met Worldpress gedaan? Kun jij ook een website in Worldpress maken?

  Groetjes Chantal Baboe

  • Reply Louanne 18/09/2016 at 12:35

   Bedankt! Ik heb dit via WordPress.org in elkaar gezet met behulp van een bedrijf waar ik mijn hosting heb lopen 🙂

 • Reply Chrissie 21/12/2016 at 22:55

  Heeey Louanne,

  Leuke blog!! Veel succes ermee:)
  Mooie foto’s ook 😀

  XXX Chrissie

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.